Sarah Dawn Finer konferencier för Earth Hour Show

sarahdawnfiner_eas

Lördagen den 31 mars anordnar WWF, med stöd av Luger, nedsläckningskonserten Earth Hour Show för fjärde året i rad. I år äger den rum i Filadelfiakyrkan i Stockholm och gästas av bland andra Moneybrother, Danny Saucedo, Loreen och Kajsa Grytt. Evenemanget är öppet för alla, har fri entré och öppnar sina dörrar kl 19:30.

Vi kan nu glädjande meddela att ingen mindre än Sarah Dawn Finer är kvällens konferencier. Alldeles nyligen var hon programledare för Melodifestivalen och hennes egna musik har sålt gult och toppat listor sedan 2007, hon är en artist ”som har gjort allt” , därför känns det extra naturligt att presentera henne i detta sammanhang. Sarah kommer givetvis att bjuda på ett framförande som artist också!

Mer information om Sarah på www.sarahdawnfiner.com.

Intervjuer och information om artisternas engagemang för miljön på WWF:s hemsida.

Earth Hour Show är två timmar för gemenskap och samling där WWF, Luger och några av Sveriges bästa artister bjuder alla Stockholmare på gratis nedsläckningskonsert. Alla artister ställer upp för klimatet och spelar utan ersättning. Musikaliskt kommer det att finnas något för alla och levande ljus lyser upp i mörkret.

Artisterna:
Moneybrother, Danny Saucedo, Loreen, Kajsa Grytt, Adam Tensta, Daniel Norgren och Tensta Gospel Choir

Var:
Filadelfiakyrkan i Stockholm, Rörstrandsgatan 5, T-bana S:t Eriksplan

När:
Lördagen 31 mars. Dörrarna öppnar kl 19:30 och showen startar kl 20:00.

Entré:
Evenemanget är öppet för alla. Fri entré.

Rulla till toppen