Sabaton förband till Iron Maiden i Malmö

Av Redaktionen
Jan 14th, 2013
0 Kommentarer
807 Views

Den 10 juli är det dags för Iron Maiden att inta Malmö Stadion med MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR. Vi har nu glädjen att meddela att inga mindre än Faluns stolthet Sabaton kommer inleda kvällen.

Sabaton har de senaste åren tagit gigantiska kliv till att bli ett av Sveriges populäraste metalband, genom tiderna. Bandets bombastiska power metal har nått oanade höjder och en sällsynt dedikerad publik. Både på hemmaplan och ute i världen.

Utsålda turnéer har blivit synonymt med Sabaton. Bandets senaste turné var en stor succé och inkluderade 200 konserter i över 30 länder. Deras spelning på Metaltown sommaren 2012 måste räknas till en av de mest imponerande i festivalens historia. De har varit huvudakter på flera av Europas största metalfestivaler och har utöver detta överrösts med priser och nomineringar, däribland två Grammy-nomineringar.

Senaste albumet “Carolus Rex” tillhör ett av årets mest sålda i Sverige och har belönats med guldskiva. Medan Sabaton nu tar över resten av världen kniper vi dem för en kväll i juli när det nu står klart att de kommer agera support till en av de största rockakterna genom tiderna – Iron Maiden.

Iron Maiden och Sabaton på Malmö Stadion 10 juli 2013

Kommentering är stängd