Roxette till Stockholm och Malmö

roxette-2010

Roxettes världsturné pågår för fullt och för alla svenska Roxette-fans kan vi glädjande meddela att i november kommer Roxette att göra två stopp i Sverige på sin turné, den 3 november på Ericsson Globe i Stockholm och den 4 november på Malmö Arena. Biljetterna släpps den 25 mars.

Roxette skördar stora framgångar både med världsturnén och nya albumet ”Charm School”. Turnén fortsätter att växa och fler och fler konserter adderas. Det är därför extra kul att kunna presentera två svenska spelplatser: Ericsson Globe och Malmö Arena på höstdelen av Roxettes världsturné som just nu är utan slut….

Första singeln ”She’s Got Nothing On (but the Radio)” från nya albumet ”Charm School” har nått höjder som inte setts till på nästan 20 år – för andra veckan ligger den på Topp 10 på Tysklands officiella singellista! Senast Roxette hade en topp-tio-singel i Tyskland var 1992 med ”How Do You Do!”. I England har radio BBC2 adderat ”She’s Got Nothing On (but the Radio)” direkt till sin A-lista och efter högst placerade nykomling på radiolistan förra veckan, kliver den nu upp på plats 26 på UK Radio Airplay Chart. ”Charm School” gick direkt in på första plats på tyska, tjeckiska och schweiziska albumlistan och är på väg mot platinumstatus här hemma i Sverige.

För mer information www.roxette.se.

Konserter i Sverige 2011
24.7 Göteborg, Slottskogsvallen
3.11 Stockholm, Ericsson Globe – biljettsläpp 25 mars
4.11 Malmö, Malmö Arena – biljettsläpp 25 mars

Mer information om Roxettes Sverige-spelning

Rulla till toppen