Roxette SingBox ute nu

roxette-2010

Med nya skivan ”Charm School”, som toppat försäljningslistor i flera länder, och en påbörjad världsturné är Roxette redo att erövra världen ännu en gång.
I dagsläget befinner sig bandet i Ryssland för att därefter åka till Baltikum och sedan vidare till Latinamerika.

I väntan på Sverigespelningen den 24 juli på Slottskogsvallen i Göteborg lanseras nu Roxette Singbox, för alla Roxette fans.

Alla användare kan sjunga med i sina bästa Roxette-låtar och tävla med sitt resultat både med sina vänner hemma och genom att publicera resultatet online. Och tack vare live studiofeedback på framträdandet kan alla som sjunger låta som riktiga proffs!

Appen är framtagen av svenska Singbox och ger alla användare chansen att uppleva, sjunga och tävla i musik med sina iPhones på samma sätt som tidigare bara varit möjligt med större konsoler som tex Playstation SingStar.

Appen kostar 7 SEK och kan laddas ner via iTunes Store.

För Singbox är det väldigt kul att ge ut Singbox – Roxette. Roxette är en av Sveriges största popikoner med en rik låtskatt som är uppskattad världen över!
Carl Ljungström/CEO Founder Singbox

Roxette har en bred fan-base över hela världen och EMIs uppdrag är att tillgängligöra deras fantastiska musik i alla kanaler där det finns fans – det har varit ett nöje att tillsammans med Singbox utveckla Singbox – Roxette
Stefan Blom/Chairman & President – EMI Music Nordic

Rulla till toppen