Roxette gör livecomeback i Sundsvall

roxette-2010

För första gången sedan 2001 spelar Roxette i Sverige. Lördagen 7 augusti ger bandet sin första konsert på åtta år och den sker på Norrporten Arena i Sundsvall. Biljetterna släpps fredag den 23 april.

Otroligt kul. Vi tänker fylla Norrporten Arena hela dagen och kvällen i en riktig konsertfest. Förutom Roxette kommer vi att ha fler band på kvällen och vi räknar med en väldigt stor publik. Idag är, förutom Roxette, den tyska rockabillygruppen The Baseballs klara för spelning, säger Anders ”Tjacka” Söderberg, ansvarig för arrangemanget.

Roxette som slog igenom internationellt 1988 med albumet ”Look Sharp” har totalt sålt cirka 80 miljoner skivor. Roxette har fans över hela världen och konserten kommer att marknadsföras i hela Sverige samt i Norge.

För oss på Norrporten är det viktigt att hela Sundsvall kan dra nytta av ett sådant här evenemang. Vi hoppas förstås på fullbelagda hotell, fullsatta restauranger och ökad handel under den här helgen, säger Åsa Hansson, informationschef på Norrporten.

Konsertfesten presenteras i samarbete med Fastighetsaktiebolaget Norrporten, Live Nation och Tjacka AB. Biljettförsäljningen börjar nu på fredag 23 april.

Ytterligare information om Roxettes konsert i Sundsvall hittar du här

1 reaktion på ”Roxette gör livecomeback i Sundsvall”

  1. Dom kommer ju också till Anderstorp den 14:e Augusti. Det har varit klart sedan länge!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top