Roskilde Road Trip är igång

Under veckan huserar Roskilde Road Trip på Röda Sten i Göteborg och bjuder in till massa olika aktiviteter såsom konserter, konstinstallationer och workshops. Sedan invigningen i lördags har det varit många spännande evenemang såsom filmvisning, workshop om den Ätbara Staden med Klara Hansson, inspiration till festivaloutfits med Klädoteket, inspirationsworkshop med Sanne Aronsson och en låtskrivarworkshop med Serengeti bland annat. Som om det inte var nog skapade även Lorentz & Sakarias och Carli en fantastisk stämning och bjöd de 300 gästerna på en svettig, dansant och glädjefylld kväll under lördagkvällens öppningskonsert.

Roskilde Road Trip äger rum den 6-13 april på Röda Sten i Göteborg och den 13-20 april på Inkonst i Malmö.

De kommande dagarna händer det en hel del på Röda Sten, här kommer fler tips:

IDAG (11 april): Film Quiz
Jakten på Röda Sten är ett underhållande quiz om film! Frågorna är blandade och hämtade från alla tänkbara olika filmgenrer. Dessutom blir det frågor om TV-serier, filmmusik, skvaller och allt annat knutet till film.

FREDAG (12 april): Live-art event
Tag chansen och se på när några av Göteborgs främsta street art och live art konstnärer slår sina kreativa huvuden ihop och skapar ett konstverk live!

Det här är inte vilka grabbar som helst, magiska saker kan hända när vi släpper lös den kreativa kraften som finns samlad hos Lejonkakan, SEMIO & Code26. Missa inte!

FREDAG (12 april): Dubstep Bastards
De vann pris för Årets Bästa Klubb 2012 och nu kommer de att underhålla på Roskilde Road Trip!

LÖRDAG (13 april): Avslutningskoncert

Lower – The Woken Trees – Vanligt Folk

Konserten är HELT GRATIS, så ta chansen och njut av mäktig musik och skön stämning tillsammans med oss sista kvällen av Roskilde Road Trip Göteborg 2013 på Röda Sten!

Scroll to Top