Roger Waters släpper nytt!


Den 2 Juni släpper Waters sitt nya album och inleder turnen i Kansas City fredagen 26 Maj.

”Is This The Life We Really Want?”
1. When We Were Young
2. Déjà Vu
3. The Last Refugee
4. Picture That
5. Broken Bones
6. Is This The Life We Really Want?
7. Bird In A Gale
8. The Most Beautiful Girl
9. Smell The Roses
10. Wait For Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died


Scroll to Top