Rockweekend vädjar om hjälp

Hårdrocksfestivalen Rockweekend låter meddela följande:

”Sommarens festival drogs tyvärr med oförutsedda kostnader som gjorde att det blev ett minusresultat för första gången i Rockweekends historia.

Vi vill inget hellre än att fortsätta skapa en grym festival för alla er som gillar hårdrock i många år framöver, men då festivalen görs av fans för fans och inte har någon stor finansiär som backar upp kan sommarens Rockweekend dessvärre varit den sista om vi nu inte får in pengar!

Om du vill hjälpa oss att lösa situationen så har vi grymma planer för den fetaste festivalen hittills i Mohed på de preliminära datumen 14-16 juli nästa sommar! Men då behöver vi din hjälp för att det ska kunna bli en fortsättning.

Vill du att Rockweekend ska fortsätta att arrangeras?
Köp då våra specialdesignade T-shirts som är framtagna exklusivt för denna sak, hjälp dessutom till att tömma lagret av årets merchandise och köp en snygg hood eller t-shirt inför den kalla vintern så stödjer du samtidigt festivalens överlevnad ytterligare!

www.rockweekend.se
www.tidymerch.com/sv/rockweekend-festival-butik/

Frågor & svar:

Kommer det att bli någon festival 2011?
Om DU som läser detta köper merchandise så kommer det att bli en fortsättning på Rockweekend!
Om du inte vill/kan hjälpa till så blir det troligtvis ingen mer festival.

På vilken plats och datum blir festivalen 2011?
Om vi lyckas med denna kampanj så planeras Rockweekend att äga rum 14-16 juli på Moheds flygfält.

Hur kan jag som besökare hjälpa Rockweekend?
Köp så mycket merchandise du har möjlighet till! Tipsa alla du känner om att handla RW-prylar, det är perfekta julklappar att ge bort!

Kan jag skänka pengar till festivalen?
Vi gillar inte tanken på att du ska ge bort dina pengar, därför är upplägget att du köper produkter istället och som bonus ser till att Rockweekend kan fortsätta!

Om du är rik som ett troll och älskar hårdrock så kanske du är intresserad av att bli delägare i Rockweekend och vara med och skapa Sveriges bästa festival!

Ett gigantiskt tack för din hjälp, det betyder liv eller död för festivalen!

(Alla som handlar merchandise kommer dessutom att hamna på en speciell mail-lista och få festivalnyheter och om det blir en fortsättning även bandsläpp före alla andra!)”

Läs mer:
www.rockweekend.se

Rockweekend på Facebook:
www.facebook.com/rockweekend

Scroll to Top