Rockparty väljer Eventim

Den tjugofemte Hultsfredsfestivalen – Hultsfred X, säljs genom Eventim. Rockparty har valt CTS EVENTIM Sweden AB som biljettdistributör, avtalet omfattar även andra evenemang arrangerade av Rockparty.

Rockparty utgick från sitt behov av en partner med onlinefokus och valde Eventim tack vare de funktioner och tjänster eventim.se erbjuder.

Lotten föll på Eventim för att de visar ett starkt engagemang och har ett försäljningsverktyg som tillgodoser våra behov, säger Per Rosenqvist – Rockpartys marknadschef.

Vi fokuserar på webben som försäljningskanal, fortsätter Rosenqvist, där har Eventim mycket bra onlinefokus med en bred produkt som stöder de funktioner vi vill kunna erbjuda våra kunder – det är riktigt roligt att arbeta med ett system vi verkligen tror på.

För Hultsfredsfestivalen kommer Rockparty även att använda Eventims inpasseringskontroll, ett system som använts framgångsrikt vid ett flertal stora festivaler och utomhuskonserter.

Det känns oerhört kul att Rockparty valt oss. Vi har många framgångsrika festivaler i bagaget och kan erbjuda dem både brett systemstöd och erfarenhet av inpasseringsmomentet på plats, säger Lars Aadde – VD, CTS EVENTIM Sweden AB, med oss har Rockparty garanterat ett laddat team!

Om CTS EVENTIM Sweden AB
CTS EVENTIM Sweden AB öppnade sitt kontor vid Globen i Stockholm augusti 2008 och hade sin operativa start januari 2009. Samarbetspartners är både etablerade svenska evenemangsarrangörer såsom Kulturbolaget och Luger samt internationella aktörer som Live Nation.

Om CTS EVENTIM AG
CTS EVENTIM AG, aktiva på 18 marknader och SDAX-noterade på Frankfurtbörsen, är marknadsledande inom biljettförsäljning och liveunderhållning i Europa. Fler än 70 miljoner biljetter till över 100 000 evenemang säljs årligen genom system utvecklade av EVENTIM-gruppen.

Scroll to Top