Robert Wells i folkparkerna

robert-wellsRobert Wells inledde karriären med att turnera i folkparkerna under 80-talet med bland andra Jerry Williams, Charlie Norman och Lill Babs. I sommar ger han sig ut på turné i parkerna – den första på 25 år. Turnén sker i samarbete mellan Folkets Hus och Parker och Riksteatern.
– Jag har drömt om att få göra den här turnén under lång tid, att få kuska runt i de genuina svenska folkparkerna . Det blir en helkväll med oss på scenen och där publiken fortsätter på dansbanan efteråt.

Succén med Rhapsody In Rock gör att många förknippar Robert Wells med bombastiska stadionkonserter. Under turnén Wells I Parken får dock pyrotekniken stanna hemma, istället får besökarna njuta av en helkväll i Folkets Park med en intim show inramad av dans, pilkastning, varm korv och spel på chokladhjulet.

Med sig under sommarens turné i folkparkerna har Robert Wells sitt Rhapsody Lounge Orchestra samt The Vocalettes. Helkvällen i folkparken ramas in med dans till bland andra Black Jack, Wisex och CC & LEE.
– Jag lovar att det blir en ösig konsertupplevelse med en stor dos Boogie i folkparkerna i sommar. säger Robert Wells. Mycket retro a´ la 40-, 50- och 60-tal. Just nu pågår arbetet för fullt i studion inför nya CD:n som släpps i maj inför turnén.

Biljetterna släpps 26 mars på Ticnet och lokala försäljningsställen.

Wells I Parken
17 juli Kisa Folkets Park
18 juli Helsingborg, Sundspärlan
23 juli Hunnebostrands Folkets Park
24 juli Sala Folkets Park
25 juli Björneborg Folkets Park
29 juli Kristianstad, Folkets Park Sommarlust
30 juli Sävsjö, Kulturhus Parken
31 juli Mariestad, Karlsholme Folkets Park
7 aug Valdemarsvik, Grännesparken
8 aug Motala Folkets Park
12 aug Värnamo Folkets Park
13 aug Hedemora Folkets Park
22 aug Östersund, Jamtli

Scroll to Top