Rise Against till Sverige i mars

rise-against-2010

Från att ha stått inför tio personer i en sunkig källarlokal och skrikit sig hesa har Rise Against nu svettat sig vidare till proppfyllda arenor där allsången och den magiska energin uppstår. Vi har bara sett början av deras resa uppåt.

Ända sen sina dagar på Fat Wreck Chords (NOFX, Propagandhi, Against Me!) har de gjort en perfekt cocktail av melodiös punk och mördande bra textförfattande. Som en perfekt avkomma från ett sanktionerat bröllop mellan Bad Religion och Green Day har de träffat precis rätt och lyckats skapa ett eget utrymme i punkmyllan. Deras starka sociala patos sitter som en smäck och har attraherat en hel generation av ungdomar som är trötta på skita i allt. Det är med magisk övertygelse som sångaren Tim McIlrath skriker ut sin frustration och man kan inte annat än att nicka och hålla med över hur illa vi behandlar vår planet och våra artsfränder.

Vi vet att ett antal tusen människor kommer att stå tryckta mot scenen och skrika med i varje stavelse när Rise Against gästar Annexet i Stockholm den 19 mars nästa år.

Konsertdatum
19 mars – Stockholm, Annexet

Mer information om Rise Againsts Sverige-spelning

Rulla till toppen