Rise Against till Stockholm i oktober

rise-against

När Rise Against spelade på förra helgens Way Out West köade fansen i över 24 timmar för att vara först på plats. Då var Trädgår’n i Göteborg var fylld till bredden och idag kan vi glädjande meddela att Chicago’s finest återvänder till Sverige senare i höst. Den 30 oktober kör vi. Biljetterna till spelningen på Arenan i Stockholm släpps den 25 augusti klockan 09.00.

Rise Against växte i Chicago upp på en stadig diet av Black Flag, Adolescents och Minor Threat. Det startade för tio år sedan då medlemmar ur punkbandet 88 Fingers Louie värvade folk till ett nytt band med målet att ta det bästa från traditionell hardcore och göra något helt nytt av det. De signades för Fat Wreck och gav ut sin debut ”The Unraveling” 2001 men nu är de ett av storbolaget Geffens största framgångar med den senaste skivan ”Appeal to Reason” som släpptes i slutet av förra året. Att bandet har skaffat sig en rejäl fanbase i hemlandet är lätt att räkna ut när man ser billboardplaceringarna de haft de senaste åren, ”Appeal to Reason” stormade rätt in på tredje plats när den kom ut. Nu växer framgångarna också i resten av världen, vi kan höra dem på radio i Sverige till exempel. Detta betyder dock inte att de poppat till sig eller blivit mesiga, tvärt om har de bara ökat trycket. Det är kraftfull och effektiv rock som passar till frispel eller allsång på Arenan i Stockholm.

Läs mer:
www.riseagainst.com
www.myspace.com/riseagainst

Konsertinfo:
30.10 Stockholm, Arenan

Biljettinfo:
Biljetterna släpps imorgon 25 augusti klockan 09.00, kostar 275 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Luger.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Scroll to Top