Rigo på svenska

rigo-2010

Tidigare i somras fick Rigo förfrågan om att sjunga en svensk låt inför kronprinsessan Victoria & Daniel Westling på Sveriges Nationaldag. Rigo valde låten Stockholm Ström, ursprungligen inspelad av Aston Reymers Rivaler och skriven av Magnus Lindh (numera Perssons Pack). Rigo bjöd på en härlig calypsofest med sin personliga tolkning av denna favorit.

Framträdandet gav mersmak. Mersmak från publiken och Rigo själv. Plötsligt ringde även Lotta Engberg och ville ha med Rigo i Lotta på Liseberg. Stockholm Ström var ett givet inslag i hans framträdande och nu bestämde sig Rigo. Jublet visste inga gränser när Rigo satte Liseberg i gungning.

Efter mina två framträdanden i sommar med Stockholm Ström bestämde jag mig för att prova en ny inriktning. Calypso i min tappning och gärna på svenska och kanske lite spanska. Det är kul att närma sig ett för mig ovant språk att sjunga på och lite steel pan till det. Boom! Nu kör vi!, hälsar Rigo.

Stockholm Ström blir Rigos första nya singel från hans kommande höstprojekt. Efter framgångarna med Rigo & The Topaz Sound i både Melodifestivalen och Körslaget är det dags för Rigo att visa upp ytterligare en sida. Calypso Rigo style.

Stockholm Ström går till radio i månadsskiftet augusti / september.

Scroll to Top