Rekordår för Peace & Love

peace-and-love-hakan-hellstrom

2010 såldes 35 500 festivalpass till Peace & Love-festivalen. Det var slutsålt för åttonde året på raken och den totala summan för alla sålda biljettvarianter slutade på 42 000. Nu är festivalpassen till sommarens arrangemang slutsålda och totalt har 41 298 festivalpass sålts, med eller utan camping, cirka 4 veckor innan festivalen startar. Det finns fortfarande enstaka endagsbiljetter kvar.

Det betyder alltså att festivalen för tredje året på raken passerat gränsen 40 000 sålda biljetter. Igår släpptes cirka 1 900 extra festivalpass med camping till de sedan veckor tillbaka utsålda campingarna. Dessa biljetter sålde slut på endast 2 minuter. Den 20 juni släpps 100 ytterligare festivalpass med camping, för att motverka en andrahandsmarknad.

Det finns fortfarande enstaka endagsbiljetter kvar till tisdag, onsdag, torsdag och fredag.

Vi har aldrig sett ett sådant tryck på biljetter till vårt arrangemang tidigare och det är såklart riktigt kul! Vi förstår såklart varför eftersom vi fått till ett riktigt bra program i år igen och vi är själva riktigt laddade nu att bjuda besökarna på en oförglömlig och fantastisk helhetsupplevelse i sann Peace & Love-anda, säger presschef Ronny Mattsson.

Scroll to Top