Regina Spektor nu också till Göteborg och Malmö

regina-spektor-2009-2

Tack vare det rekordstora publiktrycket på Regina Spektors konserter på Cirkus i Stockholm är det nu klart att hon även kommer att spela i både Göteborg och Malmö! I Göteborg blir konserten 11 december på Lisebergshallen och i Malmö spelar hon 13 december på KB.

Regina Spektors konsert på Cirkus i Stockholm 7 december sålde slut på bara några timmar när den släpptes förra veckan. En extrakonsert sattes in den 8 december som även den är nästintill utsåld.

Biljetterna till konserterna i Göteborg och Malmö släpps imorgon, tisdagen den 15 september.

Support på samtliga spelningar är Jenny Owen Youngs (ej Young som det felaktigt listas på bland annat Ticnet).

OM REGINA SPEKTOR
Det finns inget som är mer New York än Regina Spektor. Som ingen annan har hon sammanfogat små vackra, bländande skärvor från världens alla hörn och bågar för att göra stor, självklar smältdegelmusik som bara är hennes egen. Om du är skeptisk till svagpresterande hipsters, nervös inför ansträngt självbiografiska människor med såriga pianon – lugn, bara lugn. Regina Spektor är något helt annat.

Sedan första skivan för åtta år sedan har hon levererat klarögda poplåtar om förunderliga vardagligheter och vardagliga mirakel utan att för en sekund låta ängslig, konstgjord eller ansträngd. Långsamt, alltför långsamt har världen lystrat men nu råder het och ömsesidig kärlek mellan Regina och folket. Lyft av sina två senaste plattor, den omedelbara ”Begin to Hope ” och årets karamell ”Far”, har hon vunnit mer än bara listplaceringar, bloggkilometer, radiotid och lyssnare planeten runt; hon har vunnit trofasta hjärtan i varje publikhav framför henne.

Hennes konserter är bevisligen (se, till exempel, recensionerna från sommarens spelning i Hultsfred) det stoff legender byggs av och hennes publik vet det så väl. Det är egentligen en självklarhet: Släpp ut låtar som ”Samson”, ”On the Radio” eller ”Fidelity” i luften och se hur publiken omedelbart kramar varandra och sig själva. Fem skivor in, med scenvana som ingen av hennes samtida, möter du den 7 december en sångerska på toppen av sin förmåga, orädd och självklar. Varmare, lyckligare, lite bättre än innan konserten – det gäller Regina och det gäller varenda själ i publiken. Vi är oerhört stolta över att få presentera en spelning med La Spektor på Cirkus i Stockholm. Det är tveklöst den bästa för tidiga julklapp du kan få i år.

DATUM
7 + 8 december – Stockholm, Cirkus
11 december – Göteborg, Lisebergshallen
13 december – Malmö, KB

BILJETTER
Ytterligare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Konserterna presenteras av Luger tillsammans med Blixten & Co.

HEMSIDOR
www.reginaspektor.com
www.myspace.com/reginaspektor
www.myspace.com/jennyowenyoungs

Scroll to Top