Regina Lund släpper nytt album

regina-lund-album-2010Regina Lund är äntligen tillbaka!

Regina Lund är en unik artist med ett mycket personligt uttryck till allt hon gör. Hennes texter har en hardcore edge inramad i personlig poesi sjungen med en mjuk, varm och unik röst som ibland spricker och öppnar en avgrund av sorg och smärta. Hennes melodier har allt från punk till mjuka traditionellt klingande vaggvisor och pop. Regina Lunds texter handlar om förlåtelse, begär, lust, kärlek och fred på jorden och i ett enda andetag sänder den ut ett budskap om kärlek till mänskligheten och naturen, vrede över dagens värld och samtidigt hopp om fred för mänskligheten.

Albumet ”Return” är lika svår att kategorisera som Regina Lund själv. Hon är en renässanskvinna och en mycket kontroversiell konstnär. Popstjärna, poet, filmstjärna, performancekonstnär, revolutionär, fredsaktivist, människorättsaktivist, djurrättsaktivist, fashionista.

Regina är, förutom med albumsläppet, även aktuell med teaterpjäsen ”Liket Som Visste För Mycket” som just nu spelas för fulla hus runt om i Sverige oktober-december. I vår är hon dessutom aktuell i filmen ”Gellert”, skriven av Michael Wallner och regisserad av Ayassi. Regina kommer även inom kort att lansera sin egna parfym, som precis som albumet fått namnet ”Return”.

Scroll to Top