Reel Big Fish till Sverige i mars

reel-big-fish

Amerikansk ska-punk på väg mot Sverige. Sist de var här var det fullpackade klubbar och totalt kaos som gällde, och nu är det snart dags igen. Reel Big Fish gör två spelningar på svensk mark i vår, den 5 mars på Sticky Fingers i Göteborg och den 7 mars på Tyrol i Stockholm. Biljetterna släpps den 3 december.

Redan 1995 släppte Reel Big Fish sitt debutalbum på eget bolag. ”Everything Sucks” kom att bli en riktig undergroundhit i ska- och punkkretsar och tog bandet vidare till nya höjder. Ett skivkontrakt med Mojo Records skrevs under och idag, sex album senare, är platsen på punkkartan en självklarhet.

Bandets förra besök i Sverige, för nästan ett år sedan, var en bejublad historia. Hyperenergisk ironi och slamrig ska-punk fyllde klubbar runt om i landet och det tog inte länge förrän golvet gungade och väggarna skakade. Reel Big Fish vet tveklöst hur man gör för att få en folkmassa att röra på sig. I mars kommer Kaliforniens finest tillbaka till Sverige för två spelningar.

Som support på Sverige-turnén ser vi finska The Capital Beat.

www.reel-big-fish.com
www.myspace.com/reelbigfish

Turnéinfo:

5.3 Göteborg, Sticky Fingers
7.3 Stockholm, Tyrol

Biljettinfo:

Biljetterna släpps den 3 december.

Biljetter Göteborg: 195 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Biljetter Stockholm: 210 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Scroll to Top