Rebecca & Fiona släpper ny video

Hela Sveriges favorit-duo och internationella stjärnskott Rebecca & Fiona är tillbaka med nytt material. Måndagen den 4 februari släpps ”Taken Over”, första singeln från tjejernas kommande andra album. Samtidigt blir det officiellt att debutalbumet ”I Love You Man” nått guldstatus, eller motsvarande 20.000 sålda ex.

2011 var året då Rebecca & Fiona hördes och syntes överallt och belönades med en Grammis för sin debut. 2012 låg duon relativt lågt på hemmaplan och fokuserade på utlandet, framförallt med en USA-turné, samt att arbeta i studion. Nu är de tillbaka. Måndagen 4 februari släpps ”Taken Over”, första singeln från det ännu obetitlade andra albumet som släpps senare i år.”Taken Over” är ett samarbete med Linus Eklöw – mer känd som Style Of Eye – som vid sidan av egna hits remixat åt bl.a Swedish House Mafia och Miike Snow.

Med låten följer en video regisserad av Laerke Herthoni som även gjorde Rebecca & Fionas video till ”Dance”. Videon – som beskrivs som ”en smärtsam kärlekstriangel” – gästas av ingen mindre än Ann-Sofie Kylin, som hade den kvinnliga huvudrollen i Roy Anderssons klassiska film ”En kärlekshistoria”.

Den nya videon skulle enligt ett pressmeddelande ha haft premiär på YouTube idag klockan 12.00 svensk tid men så är inte fallet. Vi kommer att uppdatera denna artikel så snart videon är allmänt tillgänglig.

Edit: Nu så finns videon att se här nedan.

Scroll to Top