Rascal Flatts till Sverige i sommar

Ett av USA’s mest framgångsrika country-pop band kommer till Sverige och gör två konserter i sommar.
Gruppen kommer till Göteborg och Trädgår’n lördag 6 juli och dagen efter, så spelar man på Cirkus i Stockholm söndag 7 juli.

Rascal Flatts är otroligt populära i countrymusiken hemland USA. Trion består av Gary LeVox (lead vocals), Jay DeMarcus (bas, keyboard, piano, sång) och Joe Don Rooney (gitarr, sång). De har gjort åtta studioalbum och har sålt över 21 miljoner album och 25 miljoner downloads. De har haft 26 singlar på Billboards Country Hot 100 varav tio har blivit Nr 1 på listan i USA.

De är vinnare av hela sex stycken CMA Awards för ”Vocal Group of The Year” och de har dessutom fått en egen stjärna i Hollywood på ”Walk of Fame”!

Det stora genombrottet kom med singeln ”Life Is A Highway” från Disney-filmen ”Cars”. Rascal Flatts senast album ”Changed” som nyligen har släppts i Sverige innehåller hiten ”Banjo”, samt en duett med vår egen Jill Johnson i den fina duetten ”Come Wake Me Up”. Som producent står den inte helt okände Dann Huff, som bland annat producerat skivor med Keith Urban, Faith Hill och Carrie Underwood.

Det kommer även bli en ”Special Guest” på konserterna i Göteborg och Stockholm, som kommer att offentliggöras senare.

Konsertdatum
6 juli 2013 – Göteborg – Trädgår’n
7 juli 2013 – Stockholm – Cirkus

Rascal Flatts live i Sverige

Scroll to Top