Petter till Peace & Love

petter-2010Inom den närmaste veckan kommer artistsläppen att dugga tätt. I detta första är fokuset på hiphop och reggae. Petter, amerikanska Cunninlynguists och Ras Cricket är nu klara för sommarens stora fest. Nästa vecka släpps en av huvudakterna. Idag höjs även biljettpriserna, vilket meddelades vid biljettsläppet den 27 oktober. Detta för att ge publiken en stor helhetsupplevelse i sommar.

Artister som konfirmeras idag:

Petter
Genom programmet Så mycket bättre i TV4 har Petter, landets mest kände och framträdande hiphopare, fått ett enormt genomslag för en ännu större målgrupp. Hetare än någonsin kommer han i sommar till Peace & Love.

Cunninlynguists (US)
Efter Cunninlynguists debutalbum Will rap for food från 2001 ritades kartan om för en del av den amerikanska hiphopen. Gruppens framgångar har resulterat i att de har delat scen med bland annat Gnarls Barkley och Nappy Roots samt blivit rejält omskrivna samt turnerat flitigt i 10 års tid. I mars kommer det nya albumet, det första på fyra år.

Ras Cricket/Reggaeology Sound
Han har pyrt länge i de svenska undergroundkretsarna inom reggae och nu har Ras Cricket tagit sig upp i de någorlunda fina salongerna. I sommar sker debuten på Peace & Love.

Prishöjning biljetter
Som det meddelades vid biljettsläppet den 27 oktober så höjs priserna från och med idag den 24 november och det går nu inte längre att köpa biljetter till förra årets pris. Anledningen är att Peace & Love, precis som tidigare år, satsar på att ge publiken en riktigt stor helhetsupplevelse av kärlek, budskap och musik.

Nya priser från idag:
Endast festivalpass, 1 645 kronor (+ 40 kronor serviceavgift)
Pass med camping, 1 795 kronor (+ 40 kronor serviceavgift)
Pass lugn camping, 1 795 kronor (+ 40 kronor serviceavgift)
Pass camp deluxe, 1 995 kronor (+ 40 kronor serviceavgift)

Peace & Love 2011 äger rum mellan den 28 juni – 2 juli i Borlänge, Dalarna.

Mer info om Peace & Love finns på www.peaceandlove.nu.

Scroll to Top