Petter med stor livekonsert på Operan

petter-borjan-pa-all

Onsdagen 12 mars bryter Petter återigen ny mark för svensk hiphop. För första gången någonsin arrangeras en hiphopkonsert på Kungliga Operan i Stockholm. Petter, Sleepy och flera gästartister kommer framföra Petters hyllade album ”Början på allt” och konserten blir kronan på verket efter ett synnerligen produktivt och framgångsrikt år för Petter. Petter är just nu aktuell med singeln ”Natt och dag”.

När Petter släppte sitt senaste album ”Början på allt” våren 2013 var tanken att det skulle leva länge med en lång turné och en pampig avrundning. Onsdagen 12 mars är det så dags för Petter att avsluta sitt framgångsrika år med en historisk spelning ­ den första hiphopkonserten någonsin på Kungliga Operan i Stockholm.

Jag har länge haft en mastodontkonsert i sikte med ”Början på allt” och det känns svinfett att kunna avsluta arbetet med skivan på Kungliga Operan, säger Petter.

Under konserten kommer publiken få uppleva hela skivan ”Början på allt” från början till slut. Petter kommer backas upp av ett stort liveband och det bjuds dessutom på gästartister och överraskningar.

– ”Början på allt”:s producenter Salem Al Fakir, Vincent Pontare och Magnus ”Filthy” Lidehäll har gjort en skiva som är väldigt passande att framföra med ett liveband och vi har haft otroligt kul under turnén 2013. Det är väldigt inspirerande att få sätta upp den stora avslutningsshowen på Kungliga Operan, säger Patrik ”Sleepy” Elofsson.

2013 var ett av Petters mest produktiva år någonsin. Under våren släppte han sitt nionde album ”Början på allt”, som bland annat resulterade i hela fem singelsläpp och hits som ”Håll om mig”, ”King”, ”Tills döden skiljer oss åt” och den nu aktuella ”Natt & dag”.

Scroll to Top