Peter LeMarc gästspelar på Kristoffer Hedbergs singel

Kristoffer Hedberg ”Nyanser av grått” med gästspel av Peter Le Marc

Sundsvalls Tidning skriver: ”Vad ska man säga om en skiva som gästas av Peter Le Marc och Lasse Lindh? Bara att läsa den meningen räcker som betyg. Ett betyg som inte går av för hackor. Ett betyg som är lika med MVG. Kristoffer Hedberg är som en ny Staffan Hellstrand. En Staffan Hellstrand möter Le Marc möter småstadsångest och pojkdrömmar. Fint som snus, med andra ord.” Om nya singeln säger Kristoffer:

– Nyanser av Grått skrevs under en road trip längst västkusten. Jag och en polare åkte in i alla städer längst kusten, jag hade mitt enmansband (resväska, baspedal, tamburin, ägg, munspel) med mig och spelade ihop pengar på gatorna. Detta var låten som blev vårt soundtrack den sommaren. Peter LeMarc är den som förgyller låten med frejdigt bluesmunspel. En mångfacetterad låt med flera vinklar vad gäller mening/budskap, men det får ni lyssna er till själva.

Läs mer på Kristoffer Hedbergs hemsida. Kristoffer kommer under de närmaste månaderna att göra flera spelningar på Vara konserthus och kommer bland annat att spela med grammisvinnarna Abalone Dots den 23 januari. Datumen är som följer:

Vara Konserthus med Abalone Dots, Vara, 19.00, 23 januari 2009
Vara Konserthus med Little Jenny and the Blue Beans, Vara, 19.00, 20 februari, 2009
Vara Konserthus med Ian Siegal, Vara, 19.00, 27 mars, 2009

kristoffer-hedberg

Rulla till toppen