Pernilla Wahlgren gästar BingoLotto

pernilla-wahlgren-2010Skådespelerskan, sångerskan och musikalartisten Pernilla Wahlgren gästar BingoLotto på söndag! Hon slog igenom på allvar i samband med Melodifestivalen 1985, då hennes låt ”Piccadilly Circus” blev något av en tittarfavorit och landsplåga. På scen står denna kväll sångartisten Magnus Carlsson.

Redan som fyraåring gjorde Pernilla debut som skådespelare, tillsammans med mamma Christina Schollin i TV-pjäsen ”Den längsta dagen”. I dag är hon en av landets mest uppskattade artister. Hon har medverkat i en mängd musikaler, varit programledare för bland annat Söndagsöppet och Småstjärnorna och tävlat i Melodifestivalen hela fyra gånger. På söndag kommer hon till BingoLotto-studion i Göteborg.

Lotta kommer att ta reda på hur det är att växa upp i en av landets mest kända familjer och hur hon lyckas kombinera en fullsprängd almanacka med att vara ensamstående fyrabarnsmamma.

Tittare och publik kommer även att få njuta av sångaren Magnus Carlsson. Han blev känd som sångare i dansbandet Barbados, lämnade gruppen för Alcazar men arbetar idag som soloartist. Magnus kommer bland annat att sjunga nya låten ”The best in me”.

På söndag är det Jackpotkväll och bingospelen är laddade med kontanter. För den som får bingo och ringer in gömmer sig tre färgfemmor bakom Lottas luckor – tillsammans med 50 000 i kontanter och en semesterresa.

Sinikka Lipponen från Skinnskatteberg är kvällens finalspelare, med chans till tre miljoner!

BingoLotto sänds på söndag 31 oktober, kl. 19.00 i TV4 Plus. Mer om programmet finns att läsa på www.bingolotto.se.

Rulla till toppen