Per Gessle ger sig ut på klubbturné

per-gessle

Per Gessle debuterar som soloartist på den Europeiska klubbscenen i vår. Med sig tar han ett urval av sina många världshits + förstås ett knippe från senaste platina-albumet ”Party Crasher”.

”Jag ser verkligen fram emot att spela på klubbar igen, jag har inte gjort det sedan 1989 då Roxette gjorde sin första internationella turné! Vi kommer att köra en engelskspråkig gitarrbaserad låtlista så bandet och jag ser fram emot att ha hur kul som helst med massor av hits och härligt tuffa powerpop-riff” säger Gessle.

Klubbturnén avslutas på Cirkus i Stockholm – ladda för ett låtfyrverkeri den 9 maj. Det blir en exklusiv kväll på Cirkus, där Per inte har spelat sedan MTV Unplugged 1993. Biljetterna till Cirkuskonserten släpps torsdag den 29 januari.

”Party Crasher” kom ut strax före jul i Sverige där den passerat platina. Första singeln ”Silly Really” intog Topplistans första plats och alldeles i dagarna kommer 2:a singeln ”Sing along”. Europa går till radio med ”Silly Really” i slutet av januari och albumet släpps i mars.

Längre ner kan du se musikvideon till ”Silly Really”.

På scen får han sällskap av:

Clarence Öfwerman, keyboards
Christoffer Lundquist, gitarr och sång
Helena Josefsson, sång
Pelle Alsing, trummor
Magnus Börjesson, bas och sång

Turnéplan
16.4 Helsingfors, Tavastia Club
19.4 Oslo, Rockefeller
20.4 Köpenhamn, Vega
22.4 Warsawa, Stodola
23.4 Prague, Luccerna Hall
25.4 Hamburg, Grunspan
27.5 Köln, Gloria Theatre
28.4 Zürich, Kaufleuten
29.4 München, Muffathalle
2.5 Gent, Handelsbeurs
4.5 London, Shepherds Bush Empire
6.5 Amsterdam, Melkweg
9.5 Stockholm, Cirkus

Konserten på Cirkus den 9 maj i Stockholm arrangeras i samarbete med Blixten & Co.

För mer information www.gessle.com

Biljetter till Cirkus säljs via LiveNation.se Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000. (Köpta biljetter kan hämtas ut på ATG- eller Eventim-ombud.)

Scroll to Top