Pendulum till Sverige i december

pendulum-2010

Pendulum kan ena de tuffaste rockarna och de mest frekventa klubbesökarna. Ett erkänt påstående inom båda nyss nämnda kategorier. Den 20 december intar de scenen på Berns Salonger i Stockholm med en energifylld livespelning.

Pendulum lämnade hemlandet Australien och flyttade till England 2003. Idag är de ett erkänt namn bland britterna och resten av västeuropa med sin mäktiga mix av drum´n´bass, rock och elektronisk musik.

De har just släppt sitt tredje album ”Immersion”, vilket kan beskrivas som hårt och snabbt pulserande elektronisk musik med nya dimensioner och mer bredd än tidigare. Sångaren Rob Swires röst växlar från hård och distad till mjukare utan att förlora melodierna.

Den stora nyheten den här sommaren var Pier Pressure Festival i Göteborg där de ledde ett event med tusentals gäster på Red Stage. Där förvandlade de en blandad publik till en förenad, hyperaktivt dansande organism. Pendulum är väldigt ivriga att återupprepa denna triumf när de intar scenen på Berns Salonger precis före jul.

Konsertdatum
20 december – Berns Salonger, Stockholm

Mer information om Pendulums Sverige-spelning

Scroll to Top