Peace & Love söker pensionärer

peace-and-love-hakan-hellstrom

Nu har alla glada, sociala och kulturintresserade pensionärer möjlighet att bli en av Peace & Loves ambassadörer under årets festival. Syftet är att företräda festivalen under festivalveckan och vara ansikte utåt mot alla besökare som har frågor av den lättare arten. Av de sökande pensionärerna kommer 25 stycken att väljas ut att representera under Peace & Love-festivalen i sommar.

Ambassadörerna är tänkta att svara på enklare frågor om arrangemanget och Peace & Love under festivalen, iklädda en T-shirt från Peace & Love. Efter festivalen ska de sedan avlägga en enklare rapport till Peace & Love.

Vi är en bred festival med såväl yngre som äldre besökare och har tidigare haft liknande saker under festivalen. Det har varit väldigt uppskattat av såväl oss, besökarna och de som representerat, säger presschef Ronny Mattsson.

Inträde till festivalen ingår för de 25 ambassadörerna. Ansökan ska skickas till [email protected] och namn och kontaktuppgifter ska anges. För att ha chansen att bli utvald ska den sökande ha fyllt 65 år och vara pensionär. Det går även att ringa till Peace & Love på telefonnummer 0243-169 60.

Rulla till toppen