Peace & Love släpper fler biljetter till lugn camping

peace-and-love-2012-lugnt

På grund av hårt tryck och snabb åtgång släpps nu ytterligare 2000 biljetter till Peace & Loves campingar lugn camping och lugn camping deluxe. Det rör sig om 1000 biljetter till varje camping som släpps nu på fredag. Peace & Love äger rum 26-30 juni i Borlänge och årets tema är ”En Ny Värld”.

Den 7 maj släpptes även ytterligare 300 biljetter till lugn camping som då varit slutsåld sedan 21 mars. Dessa tog slut på 5 minuter.

Nu på fredag släpps ytterligare 1000 biljetter till respektive av de två campingarna lugn och lugn camping deluxe.

Totalt kommer dock inte fler biljetter än förra året att säljas. Förra året såldes totalt cirka 30 000 biljetter med camping till de olika campingalternativen.

Detta gör vi på allmän begäran då vi fått massvis med frågor om fler pass till just lugn camping och lugn camping deluxe. Vi har omstrukturerat lite i ytan vi har för campingen och detta är nu möjligt att genomföra utan att göra avkall på de planerade insatser för service, aktiviteter och upplevelse som vi planerar för i år, säger presschef Ronny Mattsson.

Biljetterna till dessa två campingar släpps fredagen den 25 maj kl. 11.00. Biljetterna till lugn camping och lugn camping deluxe har varit slutsålda sedan flera månader tillbaka.

Scroll to Top