Peace & Love skickar två på fredsresa

Borlänges egen festival Peace & Love skickar ut två på fredsresa
– Låter även en person boka 10 band till nästa års festival

De två sista av de 10 överraskningar som Peace & Loves tidigare utlovat avslöjas nu.
Överraskning 9 består av att två personer skickas ut i världen på en fredsresa.
Överraskning 10 innebär att en person kommer att få boka 10 band till nästa års festival.

Överraskning 9. Fredsresan.

– Peace & Love handlar i grund och botten om mer än musik, vi vill något mer. Nu kommer två stycken att få en chans som är få förunnat. Världen är stor och det finns mycket gott att göra där ute, säger presschef Ronny Mattsson.

De som känner ett brinnande engagemang för att förändra världen genom fred och kärlek har nu en möjlighet. Peace & Love står för rese- och matkostnader under 1 månad så att dessa kan fokusera på att hjälpa människor och sprida glädje.

Kanske intresse finns av att jobba på ett barnhem i Nepal, undervisa i engelska i Burma eller hjälpa till att rädda regnskogen?

De krav vi har på de som åker är:
-Att de resande ska dokumentera resan
-Att sprida Peace & Loves budskap om fred och kärlek
-Att den resande ska känna passion för att förändra världen till något bättre

Peace & Love välkomnar fantasi och flödande inspiration och sista datum för intresseanmälan är senast den 15:e september. Mailar gör man till:
[email protected] och märker mailet med ”P&L i världen”.

Överraskning 10. Bokning av 10 band till Peace & Love 2010.

– Att en person får chansen att boka ett gäng artister till nästa års festival är något helt nytt för Peace & Love. Vi gillar att interagera med våra kära besökare och även att testa nya saker, säger Ronny Mattsson.

En av våra besökare kommer att få hoppa in i bandbokningsgruppen och där stå för 10 bokningar.

Personen ska skicka in sin lista på 10 drömbokningar till P&L. I ren demokratisk anda väljs sedan de fyra mest nytänkande och intressanta listorna. Besökarna på hemsidan röstar efter det fram vad de gillar mest. Som grädde på moset får den vinnande personen ta med sina fem bästa vänner och Peace & Love kommer att göra sitt yttersta för att den som bokat och dennes vänner ska få träffa artisterna som valts.

Bandlistan skickas till: [email protected] senast den 15:e september
Mailet ska märkas med ”Bandbokare 2010”.

3 reaktioner på ”Peace & Love skickar två på fredsresa”

  1. Catharina Ullström

    Får man fråga via vilken organisation ni tänker skicka personer till Burma? I princip alla biståndsorganisationer som arbetar lagligt i landet har ett nära samarbete med landets militärjunta, tex röda korset. Det gäller dock inte riktigt alla, och förhoppningsvis har ni undersökt saken noga. Annars kommer ni troligen göra mer skada än nytta.

  2. Catharina Ullström

    Insåg nu att det inte är er, utan peace and love, jag borde fråga.

  3. Precis, det är alltså Peace & Love som står för det hela och kontakt sker med dem. Nu tror jag iofs att Nepal, Burma och regnskogen endast var tänkta som mer eller mindre inspirerande exempel och jag tror ärligt talat inte särskilt många är intresserade av att åka just till Burma.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top