Peace & Love säljer bättre än någonsin

Under hela våren har biljettförsäljningen till Peace & Love i Borlänge gått som på räls. Redan nu har det sålts lika många biljetter som man totalt gjorde förra året, vilket gör att man redan slagit sitt rekord från förra året. 95% av biljetterna som sålts är festivalpass.

Hur många biljetter som kommer att finnas till försäljning är i nuläget inte helt klart, men det kommer att vara något fler än förra året. Området har förändrats jämfört med förra året och även campingen har utökats något. Detta gör att Peace & Love nu har regelbundna möten kring service och säkerhet för att besökarna ska få en så fin upplevelse som möjligt under festivalen. Det exakta taket på biljetter är i nuläget inte bestämt och baseras på de samtal man nu för. Detta gör att festivalpassen med camping nu också snart kan vara slut.

– Förra året var det ett jäkla tryck efter våra biljetter. I år är det ännu större, vilket såklart är helt sjukt kul. Det kommer att bli en sjuhelsikes bra festival i sommar igen med väldigt mycket folk. Men vi vet sedan tidigare att många väntar för länge med att köpa och då inte hinner köpa innan biljetterna är slut. Nu är det hög tid att göra det om man inte ska riskera att missa festivalen i år, säger presschef Ronny Mattsson.

Rulla till toppen