Peace & Love- och Siesta!-köpare går gratis på Hultsfredsfestivalen

Den tyska konsertarrangören FKP Scorpio låter meddela följande:

De senaste veckorna har visat att det är en svår tid för festivaler i Sverige, något som Hultsfredsfestivalen redan upplevt. Det är såklart olyckligt för arrangörer, artister och andra involverade i festivalarbetet men det har oftast varit biljettköparna som hamnat i mitten och inte fått sina biljetter återbetalade. Vi på FKP Scorpio har funderat på hur vi kan hjälpa till och har kommit fram till att vi kan erbjuda en begränsad mängd som köpt antingen Peace & Love– eller Siesta!-biljett gratis inträde till årets Hultsfredsfestival (en serviceavgift på 100 kronor kommer att debiteras av Eventim för att täcka administrationskostnader). Erbjudandet är begränsat till 3000 biljetter eftersom vi bygger ett område för 15.000 besökare, så vi kan tyvärr inte ta emot alla.

Eftersom vi behöver tid för att planera evenemanget, gäller detta erbjudande från och med idag den 5 juni kl12.00 till fredag den 7 juni kl 23.59.

Hultsfredsfestivalen 2013 äger rum på STOXA, Sigtuna mellan den 13-15 juni. Direktbussar går gratis till och från festivalområdet från Stockholm och Uppsala via Swebus.

Mer information om hur man går tillväga för att ta del av erbjudandet finns på: www.hultsfredsfestivalen.se.

På grund av platsbrist kan vi tyvärr inte lägga fram samma erbjudande för våra två andra festivaler Bråvalla Festival och Getaway Rock Festival.

Scroll to Top