Peace & Love mest omskrivet i Sverige

peace-and-love-hakan-hellstrom

I en undersökning som ATG Trav och Galopp, ATG, beställt av analysföretaget Conny Communication framgår att Peace & Love var det mest omskrivna evenemanget inom alla kategorier av svenska evenemang förra året.

Undersökningen innefattar tidsperioden 16 september 2010 – 15 september 2011 och har sammanställts till en lista över vilka av landets evenemang som förekommit i högst grad på nyhetssajter och i tryckta tidningar. Undersökningen baseras på mediabevakningsföretaget Retrievers databas.

Enligt undersökningen fick dessa mest uppmärksamhet medialt av de svenska evenemangen 2011:

1. Peace & Love 10 304 artiklar
2. Vasaloppet 9552 artiklar
3. Elitloppet 5790 artiklar

Detta visar tydligt vilken dragningskraft vårt arrangemang och varumärke har även medialt, säger presschef Ronny Mattsson.

Tidigare år har Peace & Love även uppmärksammats för ett högt antal omnämnanden i medierna. Enligt Eventbarometern 2008 utsågs man till Årets bubblare, som den som mest ökat sin närvaro i medierna. 2010 var man det mest omnämnda av alla evenemang i landet oavsett kategori.

Eventbarometern gjordes i samarbete mellan Sponsrings- och Eventföreningen och Infopaq fram till 2010. Den mätte vilka evenemang som syntes mest i medierna.

Rulla till toppen