Passenger och Pure Love till Peace & Love

På Alla hjärtans dag vill vi självklart ge våra besökare en extra dos kärlek. Därför släpper vi nu artisten Passenger, vars låt ”Let her go” är den mest spelade i de digitala kanalerna i Sverige just nu. Klar är även Pure Love, med den gamle frontmannen från hardcore-bandet Gallows. Peace & Love pågår mellan den 25-29 juni i Borlänge.

Bakom namnet Passenger döljer sig Mike Rosenberg, född i Australien men nu bosatt i Brighton England, nu på väg att bli en stjärna i Europa med singeln ”Let her go”. Under hösten har Passenger varit förband till Ed Sheeran´s turné i Nordamerika och England. Folkinfluerad indiepop är Passengers signum och namnet har dykt upp både på SXSW i Austin samt tillsammans med artister som Josh Pyke och Katie Noonan. Musiken har även hörts i filmen Where have I been all your life.

2010 gjorde Gallows stor succé när de spelade på Peace & Love samma år. Nu är det dags för gamla frontmannen Frank Carter att sprida äkta rockkärlek på Peace & Love med sitt nya band, Pure Love. Trots bandmedlemmarnas förflutna inom hardcorescenen är det nu betydligt mer traditionell rock i fallet Pure Love. 2011 startades gruppen och har sedan dess släppt albumet Anthems, fyra singlar och dessutom spelat i Bush Hall under NME Awards. Nu är det Peace & Love för hela slanten i sommar när vi får älskvärt besök av Pure Love!

Rulla till toppen