Parklifefestivalen färdigbokad

Snart är det dags för festivalen som ingen musikälskare bör missa. På Parklife spelar de senaste och bästa banden från den svenska indiescenen. Den femtonde juni står bland andra stockholmslegendarerna Hell on Wheels och göteborgshypen Ms. Henrik på parkscenen i Hornstull. Missa inte heller Pitchfork-omskrivna bandet Üni Foreman som åker från Kåge utanför Skellefteå för att spela på Parklife.

Den femtonde juni går indiefestivalen Parklife av stapeln för åttonde gången på tio år. Parklife har arrangerats på olika platser och i olika former under tio år. Men nu har Stockholms finaste festival funnit sin form: fulländad popmusik på Lasse i Parken i Hornstull. För nu i alla fall…

I år gör Hell on Wheels en exklusiv spelning med anledning av tioårsjubileet av den nu klassiska skivan “Oh my God! What have I done?”. De kommer att spela hela skivan från början till slut, och kanske också bjuda på lite nyskrivet material. Som en blandning av Dave Gahan och Henrik Berggren, och med en touch av Carola, kommer Ms. Henrik till Parklife för att spela sin omsusade synthpop.

Andra bokade band hittills är The Garlands, Humfree Bug Art och Velocity Girls (DJ).

Parklife 2013
15 juni 16.00-23.00
Lasse i parken, T-Hornstull
Efterfest på Southside 22-01
110 kr (inkl. avgifter osv.) förköp, 140 kr i entrén.

Scroll to Top