Paramore till Sverige i november

paramore-2

Paramores senaste Sverigebesök var en tumultartad Hultsfredshistoria där ALLA skulle se snackisarna från Franklin, Tennessee. Efteråt pratades det om Atlantisscenens bästa spelning. Nu pratas det om ett av världens populäraste band. Den 30 november kokar Arenan i Stockholm, missa inte! Biljetterna släpps den 11 september.

När man närmar sig 200 miljoner myspace-spelningar vet man att något stort är på gång. När turnélistan dessutom består av idel utsålda gig kan man snacka succé. Paramore släppte sitt debutalbum 2005 och kort därefter drog en lång turné igång. De spelade då med bland andra Simple Plan, men det dröjde inte länge förrän Paramore själva stod som huvudakter. Albumet ”Riot!” släpptes 2007 och har till dags dato sålt i över en miljon exemplar i bara USA. Hemsidan www.paramore.net är fortfarande Warner Music Groups mest besökta artistsite någonsin, och när andra band skryter om att ha en låt med i Guitar Hero, då kontrar Paramore med att sångerskan Hayley Williams faktiskt är en av Guitar Hero World Tour’s huvudkaraktärer.

Den 30 september följs ”Riot!” upp med nya ”brand new eyes”. Förväntningarna är skyhöga, men den redan nu släppta singeln ”Ignorance” skvallrar om att ingen kommer bli besviken. Emo möter punk möter rock, med smittsamma melodier och en energi utan dess like, är antagligen närmaste beskrivningen.

Live Nation är stolta över att kunna presentera Paramore live i Stockholm den 30 november!

Hemsidor:
www.paramore.net
www.myspace.com/paramore

Konsertinfo:
30.11 Stockholm, Fryshuset – Arenan

Biljettinfo:
Biljetterna släpps den 11 september, ytterligare information hittar du här.

Scroll to Top