Paramore till Pier Pressure

Av Redaktionen
Mar 18th, 2010
0 Kommentarer
483 Views

pier-pressure-2010

I november förra året gjorde Paramore ett bejublat besök på ett utsålt Arenan i Stockholm. Sen dess har det jobbats hårt på att få Tennessees emo-älsklingar till en svensk festivalscen i sommar. Nu kan Live Nation, KB och PK Musik äntligen bekräfta att Pier Pressure blir festivalen, 20 juni blir datumet och ett av årets absolut intressantaste band blir huvudattraktionen. Pier Pressure kompletterar årets program och presenterar stolt Paramore i Göteborg i sommar!

När man passerat 200 miljoner MySpace-spelningar vet man att något stort är på gång. När man inte bara har låtar med i, utan ens frontperson även är huvudkaraktär i, ett av världens största musik-tv-spel Guitar Hero World Tour kan man börja ana doften av framgångssaga. När man dessutom turnérat världen runt för idel utsålda arenor kan man snacka succé.

Plattan som fick Paramore ut i världen och upp på de stora scenerna, ”Riot” (2007), har idag sålt i över en miljon exemplar bara i hemlandet USA. Nya albumet ”brand new eyes” som släpptes i september förra året var en ytterligare utveckling av den emopunkrock som Paramore gör så bra. Sist Paramore landade på svensk mark hade fansen väntat länge, och de 3400 personer som såg konserten på Arenan i Stockholm fick bevittna en energikick utan dess like. Vid besöket delade Aftonbladet ut fyra plus och ställde sig samtidigt frågan om vilken festival som ställer Paramore på scen i sommar. Nu är det klart. Det gör såklart Pier Pressure!

Klara artister
30 SECONDS TO MARS
HIM
TAKIDA
THE SOUNDS
DEAD BY APRIL
NEVERSTORE
HER BRIGHT SKIES

Fler artister tillkommer. Håll utkik på www.pierpressure.se.

Biljettinfo:
20 juni – Frihamnen, Göteborg

Biljetterna säljs via www.pierpressure.se. Ett fåtal biljetter återstår till ett rabatterat pris av 595 kr inklusive serviceavgift. Därefter säljs biljetterna till ordinarie pris, 695 kr inklusive serviceavgift, via Livenation.se och Pierpressure.se.

Kommentering är stängd