Pandora ger konsert för hemlösa kvinnor

pandora

Samtidigt som Pandora spelar in sitt elfte album producerar hon en konsert, med Agneta Sjödin som konferencier, för kvinnor i hemlöshet i Sverige.

Pandora är 90-talets technodrottning som sålt i över 6 miljoner och som ständigt är aktuell. Albumet med nyskrivna låtar innehåller samarbeten med bl.a. Eiffel 65 (Bloom 06), Anders Nyman (Guru Josh Project), svenska DJ Awards-nominerade Matt Hewie och finska JS16.

Inför albumreleasen nästa år har Pandora under hösten släppt hiten och musikvideon ”You Believed” (#2 på svenska digilistan, #5 på hitlistan) där hon själv skrivit den självupplevda texten.

Hon har nu gjort en vacker orkestrerad version av låten som hon kommer att framföra på Sisters Internationals välgörenhetskonsert i Citykyrkan i Stockholm den 2 december där hon medverkar som kreativ producent och artist tillsammans med bland andra Nordman. Sisters grundades 2008 och arbetar för att hjälpa kvinnor i missbruk, hemlöshet och prostitution i Sverige.

Pandora startade i egen regi Konsert För Hemlösa i Västerås Domkyrka 2004, 2005 och 2006. Konserterna drog in runt 450 000 kr till förmån för hemlösa i Västerås.

Scroll to Top