Panda Da Panda släpper ny video och ger sig ut på turné

Panda Da Panda släppte debutalbumet Flaoua Paoua i somras och gjorde samtidigt flera minnesvärda spelningar runt om i landet. Efter att den blygsamma kärlekslåten Vår Värld förgyllt vår sommar släpps nu den fantastiskt medryckande låten Rånare, precis rätt i tiden för att lysa upp vår tillvaro när det blir allt mörkare utanför våra fönster.

Panda Da Panda sjunger i låten Rånare att han ”är ingen rånare, jag bara lånade” och i en egenregisserad musikvideo får vi följa med på en Panda-kväll hemma i hans kära Skåne. Lånar-mottot går som en röd tråd genom musikvideon och vi hakar på Panda Da Panda och hans kompisgäng under en utekväll, där vi även skymtar ett välbekant ansikte från en svensk kvinnlig DJ-duo. Hångel och dans i en dimmig festromantisk stämning där frihetskänslan har övertaget utlovas – titta på musikvideon här nedan.

Den som inte vill missa en riktig show med bågskjutning, knivkastning och inte minst Panda Da Pandas dansanta electropopiga låtar ska se till att besöka följa städer i höst där exklusiva spelningar är inbokade:

Turnédatum
9 November – Lund, Mejeriet

16 November – Karlstad, Nöjesfabriken

22 November – Stockholm, Debaser Medis

6 December – Göteborg, Stora Teatern

Scroll to Top