P3 Guld 2014 äger rum 18 januari i Göteborg

Igår klockan 09:00 släpptes biljetterna till Sveriges Radios musikgala P3 Guld, som arrangeras lördag 18 januari 2014 på Scandinavium i Göteborg. Redan nu är det klart att Melissa Horn och Panda da Panda kommer att uppträda på galan.

P3 Guld är P3:s hyllning till svensk musik. Under den guldiga galatillställningen står musiken i fokus och publiken bjuds på unika framträdanden som både summerar 2013 och vänder blickarna mot det kommande musikåret. Två av artisterna som kommer att uppträda på P3 Guld 2014 är Melissa Horn och Panda da Panda.

Vi är stolta över att Göteborg står värd för P3 Guld-galan för elfte gången i rad. Musikevenemang som detta gör Göteborg till en attraktiv stad, för besökare och för göteborgare, säger Fredrik Sandsten, projektledare på Göteborg & Co.

Melissa Horn har sedan debuten för fem år sedan vuxit till en av Sveriges mest älskade artister. Hennes fjärde album ”Om du vill vara med mig” släpptes i början av oktober och gick direkt in som nummer två på den svenska albumlistan och knep en första plats på dess norska motsvarighet. Just nu är hon ute på en omfattande Skandinavienturné som pågår i fyra månader med närmare 40 konsertstopp.

Thibo Girardon, mer känd som Panda da Panda, har uppmärksammats för sina electropoppiga låtar och vilda liveframträdanden, där allt från knivkastning till eldblåsning hör till vanligheterna. Tidigare i år släpptes debutalbumet ”Flaoua paoua” och i november åker han ut på en miniturné. Om tre månader står Panda da Panda för första gången på P3 Gulds scen och då väntar en liveshow utöver det vanliga.

Vem som blir galavärd för P3 Guld 2014 och vilka övriga artister som kommer att uppträda på galan avslöjas inom kort. Vilka av årets aktuella artister som har nominerats till de nio prestigefyllda priserna presenteras på den årliga presskonferensen i början av december.

Biljetterna till P3 Guld 2014 finns att köpa nu och säljs via ticnet.se.
Åldersgräns: 13 år.

Evenemanget P3 Guld 2014 är ett samarbete mellan Sveriges Radio, Göteborg & Co och Got Event.

Hemsida

Scroll to Top