P-Floyd på turné i vår

Hyllningsbandet P-Floyd har gjort en storartad resa från de omtalade festivalerna i en lada i Dalarna på 90-talet till de senaste årens utsålda turnéer över hela Norden. Bandet har vunnit kultstatus genom sina storslagna scenshower med uppfinningsrika och nyskapande versioner av Pink Floyds klassiska låtar. Pressen har beskrivit konserterna som ”världsklass” (Sundsvalls Tidning) och ”värmande och glädjefyllt av överjävliga musiker” (Norrköpings Tidningar). I vår är det dags igen för stor turné! Premiären äger rum i Göteborg den 1 mars 2014 och sedan fortsätter P-Floyd till bland annat Stockholm, Karlstad och Luleå.

Den kommande vårturnén är en av de största som bandet genomfört sedan de började som ett stilsäkert hyllningsband till Pink Floyd på en restaurang i Falun för 20 år sedan. Sedan dess har P-Floyd gjort sig kända för sina fantasifulla tributes och storslagna scenshower.

Det kommer naturligtvis att vara påkostat, det är det alltid. Vi försöker alltid att göra vårt bästa, säger P-Floyds kapellmästare Jan Stumsner.

Speldatum P-Floyd våren 2014
1 mars – Göteborg, Konserthuset
2 mars – Oslo, Konserthuset
7 mars – Umeå, Aula Nordica
8 mars – Luleå, Kulturens Hus
9 mars – Sundsvall, Tonhallen
11 mars – Stockholm, Cirkus
14 mars – Karlstad, Scalateatern
15 mars – Norrköping, Flygeln
21 mars – Halmstad, Halmstad Teater
22 mars – Jönköping, Konserthuset
23 mars – Västerås, Konserthuset

Scroll to Top