Otto Knows säljer guld

Sebastian Ingrosso och hans etikett Refune har tagit fram flera nya unga talanger, och när man signade den svenska 23-åriga DJn och producenten Otto Knows var förväntningarna stora. Succén lät inte vänta på sig och debutsingeln ”Million Voices” har redan skapat historia på den elektroniska dansmusik-scenen med sina höga listplaceringar och tunga radiorotation.

När vi inleder 2013 finns det inga tecken på att hypen skulle lugna ner sig. Framgångarna avlöser varandra och nu senast har ”Million Voices” sålt guld i Belgien, Holland och hemlandet Sverige. Otto Knows presenterar samtidigt nästa officiella video för låten ”Million Voices”, som totalt sett ingår i ett släpp som inkluderar tre fristående videor till samma låt, varav detta är den andra.

Om Otto Knows:
Otto Knows är uppväxt i Stockholm och tillbringade sina unga år med att smita in på nattklubbar, vilket gjorde att han snabbt fick en djup kärlek till dansmusiken. Det fick in honom på DJ-spåret som senare ledde till en naturlig nyfikenhet för producentrollen. Det dröjde inte länge innan Refune-chefen Sebastian Ingrosso tog honom under sina vingar. Otto Knows värmde upp för Swedish House Mafia på deras avskedsturné och har ett fullspäckat turnéschema det kommande året, med debutsingeln ”Million Voices” som ledmotiv för att erövra världen.

Scroll to Top