Osten af Mozzarella på turné med Pickadoll

När dom flesta svenskar njuter av sommaren och semester går det på högvarv hos den ständigt aktuelle Osten af Mozzarella (eller Fredrik Engström som han egentligen heter) från Örebro, som tidigare i år släppte Sveriges första officiella musikvideo på teckenspråk.

Han har under åren hunnit med att spela med ett flertal kända artister så som Snook, Prop Dylan, Kung Henry, Kapten Röd, Freestyle from the Arsonists för att nämna några. Med över 200 spelningar i bagaget i både Sverige och Baltikum gör han sig nu redo för en miniturné med bandet Pickadoll som är ett ösigt liveband som hämtar sina influenser lika mycket från 60-talets soulorkestrar som från sin hemstad, Göteborgs, popmusik. Med elva medlemmar, där inräknat en stabil blåssektion och två sångare, har de sedan bandstarten 2004 avverkat över 100 spelningar runt om i Sverige.

Du kan se Osten och Pickadoll’s eminenta show 12 augusti på Minifestivalen i Vänersborg, 13 augusti på Kulturkalaset i Göteborg, 14 augusti på Kulturfestivalen i Stockholm, 15 augusti på Oliver Twist i Västerås samt den 16 augusti på Villa Strömpis i Örebro.

Rulla till toppen