One Direction släpper debutalbum

one-direction-up-all-nightOnsdagen den 23 november släpper pojkbandet One Direction sitt debutalbum “Up All Night” i Sverige. Gruppens många och dedikerade svenska fans har banat vägen för framgångarna och när bandet nyligen besökte Stockholm fick resten av Sverige också veta vilket band Harry, Liam, Louis, Niall och Zayn tillhör. One Direction blev en snackis och en toppnyhet i svensk media.

Bandet skapade hysteri och tumult på Stockholms gator den där söndagen, och det gjorde de med endast med en singel släppt på YouTube. Över 1500 fans köade i centrala Stockholm för att få träffa One Direction och polisen tvingades stänga av trafiken i delar av innerstaden när trycket blev för stort. Nu får fansen vad de önskar – nya albumet ”Up All Night” släpps samtidigt i Sverige som i hemlandet Storbritannien. Sverige blir ett av få länder i Europa som släpper albumet i år och det görs efter påtryckningar från de svenska fansen.

På det kommande albumet har One Direction arbetat med bland annat svenska stoltheter som RedOne, Rami och Carl Falk. Fyra av låtarna på skivan är inspelade i Stockholm.

Harry, Liam, Louis, Niall och Zayn sökte till brittiska X-Factor som soloartister. Under slutaudition så förde Simon Cowell och Nicole Scherzinger samman killarna till bandet One Direction. I hemlandet har debutsingeln ”What Makes You Beautiful” varit 2011 års mest snabbsäljande singel under en veckas tid med över 150 000 sålda exemplar.

Nu drabbar The One Direction Infection Sverige på allvar när ”Up All Night” släpps den 23 november.

Rulla till toppen