One Direction öppnar 1D World i Stockholm

Lördagen den 23 februari är det glädjens dag för alla svenska Directioners! Vi är stolta och glada över att Stockholm är den första staden i Europa som får sig en alldeles egen 1D World-butik, säger Barry Drinkwater, vd för Global Merchandising Service, företaget som är ansvariga för lanseringarna internationellt av 1D World stores.

Klockan 10:00 den 23 februari slås dörrarna upp till denna över 400 kvadratmeter stora butik i MOOD Stockholm och den kommer att hålla öppet i 15 dagar från öppningsdagen. 1D World kommer att hålla samma öppettider som resten av butikerna i MOOD Stockholm.

Det är med stor spänning och glädje jag ser fram emot att MOOD Stockholm blir första handelsplatsen i Europa med en 1D World pop-up butik, säger Mikael Johansson, ansvarig för 1D World i MOOD Stockholm.

1D World-butiken kommer att innehålla One Direction-merchandise av alla de slag – T-shirts, posters, mobilskal, kepsar, kalendrar, pappersfigurer av bandmedlemmarna i naturlig storlek och många andra spännande One Direction-artiklar som inte tidigare sålts i Sverige.

Stockholm är den första staden i Europa att gästas av 1D World – denna enormt uppskattade och välbesökta butik har tidigare gästat städer som New York, Sydney, Brisbane, Toronto, Vancouver och Chicago.

Nu är det Sverige och Stockholms tur att få sig finbesök av 1D World – butiken slår upp dörrarna lördagen den 23 februari 10:00.

Varmt välkomna!

Scroll to Top