Olle Ljungström till Storsjöyran

Två kvällar i teatersalongen, intimt nära publiken och med en och annan överraskning i bakfickan. Välkommen in i Olle Ljungströms värld!

Olle Ljungström har nått en ny karriärtopp, nådens år 2013. En stor publik har upptäckt Olle, hans ärliga, berörande röst och hans underfundigt sorgsna och djupt meningsfulla texter. I vinter har han legat högt på försäljninglistan i två månader med albumet ”Så mycket Olle Ljungström”, samtidigt som Darins och Magnus Ugglas tolkningar av Ljungströmlåtar har varit stora hits. Allt detta har haft sin bakgrund i TV-serien ”Så mycket bättre”, där Olle medverkade.

Den 27 mars kommer nya albumet ”Släng in en clown” och därefter väntar en konserthusturné, men i sommar kommer Olle att uppträda sparsamt. Konserterna på Storsjöyran blir därför något alldeles extra, särskilt som de kan bli rätt olika sinsemellan.

Det är långt ifrån första gången Olle Ljungström uppträder på Yran. Men den här gången har vi kommit överens om att göra något annorlunda. Två kvällar i Storsjöteatern. Gamla trogna fans och nytillkomna beundrare får en chans att se honom i en intimare miljö än vad de stora scenerna erbjuder.

Antalet platser är av förklarliga skäl begränsat och vi reserverar oss för att alla som vill se föreställningarna inte kan beredas plats.

Klara för festivalen sedan tidigare är bl a Bad Religion (US), In Flames, Crystal Castles (CAN), First Aid Kit, Mando Diao, Stiftelsen och Ulf Lundell, Adrian Lux mfl.

Scroll to Top