Olivia Stevens berättar om sitt liv som artist i New York

Den 26 och 27 september håller den New York- och Stockholmsbaserade sångerskan och skådespelerskan Olivia Stevens föreställningen ”Dröm en liten dröm om mig” på Victoriateatern i Malmö. Föreställningen är Olivia Stevens musikaliska berättelse om hennes år som artist i New York och Europa. Här framförs oförglömliga sånger av Frank Sinatra, Edith Piaf, Zarah Leander och Fred Astaire. Historien utspelar sig i en 16 kvadratmeter stor lägenhet på Manhattan via Carnegie Hall för att slutligen landa i kärlekens stad Paris.

I Malmö hade jag mitt stora genombrott som Sally Bowles i Cabaret. Jag har även spelat Anita i West Side Story och spelat för slutsålda hus med mina egna föreställningar Romance, Passion och Zarah Leander här. Dessutom var Teaterhögskolan i Malmö en del av min utbildning. Det känns oerhört stort att vara tillbaka i den stad som har betytt så mycket för mig och min karriär, säger Olivia Stevens.

Dröm en liten dröm om mig är en varm berättelse om att hitta en plats där man känner sig hemma. Olivia Stevens delar med sig av iakttagelser, kulturskillnader och möten i livet där sånger från Hollywoods glansdagar förstärker och ramar in berättelsen. Pianisten Bjarne Löwdin sticker till lite skvaller när tillfället ges liksom agerar stand-in för de olika figurerna i föreställningen.

Datum: 26 september samt 27 september
Tid: Insläpp kl. 19:00. Föreställningen börjar kl. 19:30
Var: Victoriateatern, Malmö
Pris: 260 kr (i biljettpriset ingår 20 kr garderobsavgift)

Scroll to Top