Ola släpper ny singel och video

Efter stora framgångar i Europa släpper Ola ny singel och video i Sverige. Singeln ”Tonight I’m Yours” släpptes i fredags den 18 oktober och videon premiärvisades på PSL samma dag. Låten är från det kommande albumet med planerad release i början av 2014.

”Tonight I’m Yours” är skriven av Ola tillsammans med Shellback (Pink, Usher, Maroon Five) och Patrik Berger (Robyn ”Dancing On My Own”, Icona Pop ”I Love It”).

Med nya singeln ”Tonight I’m Yours” känner jag att jag hittat en plats inom popens ramar där jag kan vara uppriktig och naken i mitt uttryck utan att det känns krystat eller fel av någon anledning. Låten är bland annat en dialog mellan två olika sidor av mig själv som vill förlåta, omfamna och hitta ett sätt att bli en, berättar Ola.

Videon till ”Tonight I’m Yours” premiärvisades på PSL på releasedagen den 18 oktober. Videon är regisserad av Åsa Riton, ny regissör på den svenska musikscenen med bakgrund från den Danske Filmskole i Köpenhamn. Riton har med sitt egensinniga träffsäkra bilduttryck valt att låta handlingen utspela sig i en skruvad tennisvärld med inspiration från vitt skilda referenser som Jørgen Leth och Royal Tenenbaums.

Scroll to Top