Ola når ut till flera länder

olaDet råder stort internationellt intresse för OLA. Med egna skivbolaget Oliniho Records har Ola nyligen skrivit på avtal med Ultra Records för USA och 3Beat för UK. ”All Over The World” som kommer bli OLA’s första singel släpps den 4 oktober i USA och den 9 oktober i UK.

Sedan några månader tillbaka har OLA signat med flertalet länder. Singeln ”All Over The World” har nu börjat spelas på klubbar och radiostationer runt om i världen samtidigt som det skrivs om OLA på musiksajter och bloggar. Bland annat har Perez Hilton hyllat såväl singeln som videon till ”All Over The Word”.

Efter månader av förhandlingar med olika amerikanska bolag så valde OLA att signa med musikbolaget Ultra Records som är ett av världens största independent bolag och står bakom succéer som David Guetta, Benny Benassi och Pittbull.

”We are thrilled to have signed OLA to Ultra Records. He is an extremely talented artist and have all qualities a pop star needs. We look forward to breaking OLA in the United States.” säger Patrick Moxey, CEO på Ultra Records.

”Det känns fantastiskt att utlandet visar så stort intresse och jag är verkligen tacksam över att ha hittat samarbete med bolag som Ultra Records och 3Beat för USA och UK. Det viktigaste för mig i valet av bolag var att hitta människor som låter mig växa och utvecklas i den riktning som är inspirerande och naturlig för mig och jag känner att Ultra Records och 3Beat kommer ge mig det”, säger Ola.

Ola har nu påbörjat promotionarbetet i UK där videon till ”All Over The World” redan är en av de mest visade. Gällande USA så planeras just nu en promotionturné som kommer ske inom kort.

OLA har sedan 2010 drivit egna skivbolaget Oliniho Records och släppte i september 2010 sitt tredje och självbetitlade album. Plattan gick direkt upp i topp på albumlistan med singlar som Unstoppable, Overdrive, Riot och All Over The World. Större delen av albumet har OLA skrivit tillsammans med Alexander Kronlund (Robyn och Britney Spears).

Efter sex händelserika år i Sverige är nu OLA redo att ta klivet utanför Sveriges gränser.

Scroll to Top