Nytt album från Paramore

paramore

Paramore släpper sitt nya album ”brand new eyes” i Sverige 30 september. Producerat av Grammy-vinnaren Rob Cavallo (Green Day, Kid Rock, My Chemical Romance) och samproducerad av bandet själva – ”brand new eyes ” är den högt efterlängtade uppföljaren till 2007 års storsäljande album, ”RIOT!”. De 11-spår albumet innehåller gör odiskutabelt ”brand new eyes” till Paramores bästa och ljusaste album hittills, sprängfyllt av starka melodier och den oefterhärmliga energi som har fått Nashvillebandet till att bli ett oerhört populärt band världen över.

”brand new eyes” föregås av första singeln ”Ignorance”, som går till radio i början av juli. Videon till ”Ignorance” är under produktion och kommer att levereras i augusti.

Förhandsorder för ”brand new eyes” kommer att kunna göras från 7 juli, med den fysiska utgåvan bland annat via bandets officiella hemsida, www.paramore.net. Två versioner av albumet kommer att vara tillgängliga, en standard-CD samt en limiterad upplaga i deluxe-design. Deluxeversionen kommer enbart att släppas i 15000 ex och innehåller albumet på CD, en 40-sidig inbunden bok med Paramores frontkvinna Hayley Williams handskrivna texter och anteckningar om albumet, en färgad 7″ singel med fyra akustiska sånger, en DVD med en exklusiv dokumentär om hur inspelningen av albumet gick till (intervjuer, ”Ignorance”-videon och making-the-video samt bandets skisser/fotografier etc från www.paramore.net) , en 16-sidig fullfärgsbooklet, en exklusiv Paramoreplansch, fem limited edition samlarfoton tryckta på kartong och ett numrerat äkthetsintyg. ”brand new eyes”-deluxeversionen kommer enbart att vara tillgänglig via www.paramore.net.

Paramores hemsida www.paramore.net är den mest trafikerade hemsidan av alla Warner Music Groups artister, och kommer att göras om helt för att återuppstå igen 28 juli – för att fira releasen av ”brand new eyes”.

Paramore håller som bäst på att introducera lite av det nya materialet för sina fans som bandet är den primära supporten på No Doubts högt emotsedda återföreningsturné, där de även haft sällskap av svenska The Sounds. Den nordamerikanska svängen är i full gång och när bandet är klara med den blir det ett besök till Summer Sonic Festival i Japan innan de återvänder för att åka ut på en egen turné i USA där man valt att fokusera på mindre klubbar som en speciell hyllning till de lojala fans som följt med under hela turnén. Därefter väntar en europeisk turné, mer info om detta kommer inom kort.

PARAMORE
”brand new eyes” (Fueled By Ramen/WMS)

1. Careful
2. Ignorance
3. Playing God
4. Brick By Boring Brick
5. Turn It Off
6. The Only Exception
7. Feeling Sorry
8. Looking Up
9. Where The Lines Overlap
10. Misguided Ghosts
11. All I Wanted

Scroll to Top