Nytt album från Måns Zelmerlöw

Strax efter att Måns Zelmerlöw debuterat som låtskrivare åt annan artist i Melodifestivalen meddelar han att nytt album, med titeln Barcelona Sessions, kommer att släppas på Warner Music Sweden senare i vår.

Måns Zelmerlöw åkte till Barcelona på semester, drabbades av kärlek vid första ögonkastet, och bestämde sig för att skaffa sig ett boende på plats. Därefter tillbringades så många och långa dagar som möjligt där, och för första gången på länge gav Måns sig själv tid att utveckla det egna låtskrivandet, men framför allt textförfattandet. Albumet Barcelona Sessions bär vittnesmål om en mognare Måns, en säkrare artist som vågat ta steget fullt ut och därmed kommit hem.

Förra veckan kunde man på Måns facebooksida läsa hans meddelande till sina fans:

Nu börjar det närma sig på allvar. Under hela 2012 har jag tagit med mig låtskrivare ner till Barcelona där vi skrivit en hel hög med låtar. Vi började från noll, och nu har vi skrivit 11 låtar till plattan som du och jag ska vilja lyssna på från början till slut, om och om igen. En platta där texterna faktiskt handlar om något som är väsentligt för mig.
”Barcelona Sessions” släpps i maj, men redan i slutet av februari kommer du få höra första låten.
Jag hoppas att du kommer tycka om den lika mycket som jag gör.

Första singeln från albumet Barcelona Sessions släpps 25 februari och heter Broken Parts.

Rulla till toppen