Nytt album från Brandur ute idag

brandur-sometimes-truth-needs-a-lieNu är det dags för Brandur att äntligen få presentera sig för den svenska skivpubliken. Idag släpps hans ”Sometimes Truths needs A Lie” i svenska skivbutiker och för många är han nog okänd, men hemma på Färöarna är Brandur redan en riktig superstar och den artist som sålt flest skivor i historien! Tillsammans med hårdrocksbandet Týr är han ögruppens mest kända musiker.

Efter att ha bott i Sverige i snart fyra år och skrivit låtar med en mängd olika låtskrivare tog Brandur med sig lådan med låtar och åkte ner till producenten Christoffer Lundqvist i Skåne. Valet av Christoffer var enkelt då hans känsla för retro-pop passar Brandurs musik perfekt!

Skivan är en tidlös uppvisning i snygga melodier och harmonier där Brandurs röst ständigt står i centrum. Gör dig själv en tjänst och upptäck det här albumet. En pärla där glada poplåtar i 60-tals-anda blandas med vackra intima ballader och större episka låtar som är direkt influerade av den engelska rockscenen.

Ett oerhört snyggt och varierat album som har en stor chans att bli en av årets populäraste plattor när vi summerar 2010. Det är skivan och Brandur värda.

Scroll to Top